Гірськолижний комплекс "Савич Парк"

Савич Парк - фото
вулиця Генерала Мирона Тарнавського, 22
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт20:00 - 22:00Без перерви
Сб,Нд10:00 - 22:00Без перерви

Інформація

Яким повинен бути справжній відпочинок? Час з книжкою або перед телевізором в улюбленому кріслі? Неквапливе проведення часу на вишуканих пляжах чи насичений, активний відпочинок на гірських схилах? Погодьтеся, активне дозвілля бадьорить і наповнює тіло енергією, а розум — прагненням боротися та перемагати.

Саме такі емоції подарує вам гірськолижний комплекс «Savich-Park», що розташувався в межах міста Тернопіль. Саме цей комплекс вже понад 30 років тішить місцевих мешканців та гостей міста своїми розвагами, а започаткований він був Ліщуком Володимиром Савичем, який мріяв обладнати дитячу гірськолижну трасу, для підготовки юних спортсменів.

І зараз це одне з кращих місць для зимового відпочинку як для компаній друзів, так і для сімей з дітьми, адже ще в 2013-2014 роках завдяки інвесторам, міській владі та працівникам комплексу було встановлено сучасний підйомник для сноубордистів та лижників. Водночас, вздовж гірськолижної ділянки для катання встановлено прожектори та електричні стовпи, що дозволило якісно освітлити комплекс для вечірнього катання. Проведений інтернет та встановлена веб-камера, з допомогою якої наші відвідувачі мають можливість переглядати онлайн відеопотік тих подій, які відбуваються на схилах.

Для вашого незабутнього відпочинку створено всі умови: 3 підйомники, траса для 5 доріжок, 3 снігових гармати, кафе швидкого харчування просто неба, де ви можете зігрітися чаєм чи кавою. Також тут постійно відбуваються різноманітні розважальні заходи, зимові ярмарки, денне, вечірнє та нічне катання. У вас є можливість замовити індивідуальне заняття з інструктором.

Якщо ви не маєте необхідного спорядження, не біда! Тут ви можете придбати чи взяти на прокат лижне та сноуборд спорядження, а також скористатися сервісом, що надає послуги заточки кантів, полірування та парафінування поверхонь.

На базі комплексу діє гірськолижна спортивна школа та школа сноуборду для дорослих і дітей, яка проводить спортивні змагання та розважальні заходи. 

Будемо раді бачити вас на наших схилах, ми подаруємо вам казковий зимовий відпочинок.

Відгуки